Tietoa meistä

Olen Emma Juura ja valmistunut homekoiraohjaajaksi tammikuussa 2020. Opiskelut suoritin Keski-Pohjanmaan kansanopistossa, joka on ainoa ammattiin valmistava oppilaitos Suomessa. 
 
Aikasemmalta koulutukseltani olen maaseutuyrittäjä 2008 sekä eläintenhoitaja 2009 (Livia). Olen suorittanut koirahierojakurssin 2011 (Tampereen Urheiluhierojakoulu) sekä klinikkaeläinhoitajan ammattitutkinnon 2012 (Livia)
 
Home Staff on alkuvuodesta 2019 perustettu yritys. Alusta lähtien olen tehnyt klinikkaeläinhoitajan töitä sekä hieronut koiria. Valmistuttuani homekoiraohjaajaksi ja koirani läpäistyä tasokokeen olen siirtänyt pääpainoa yrityksessä homekartoituksiin. 
 
Olen Suomen Homekoirayhdistyksen jäsen ja osallistun aktiivisesti alan koulutuksiin. Olen juuri aloittanut rakennusalan opiskelut, sillä haluan kehittää ammattitaitoani sekä parantaa palvelujani. Toimin myös yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa.
Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee kaksi koulutettua homekoiraa. Koirat on koulutettu positiivisen vahvistamisen avulla, samalla tavalla kuin poliisin ja tullin virkakoirat koulutetaan. 
 
Koirien koulutuksessa käytetään vaurioituneita rakennusmateriaaleja sekä laboratoriossa kasvatettuja homeviljelymaljoja, mutta suurin osa koulutuksesta tapahtuu oikeissa kohteissa. Koirat ovat tottuneita työskentelemään erilaisissa ympäristöissä ja tilanteissa.
 
Koiristani Demi on suorittanut hyväksytysti Suomen Homekoirayhdistyksen ja Kpedun yhteistyössä järjestämän virallisen tasotestauksen. Riesu on lähes yhtä pätevä ja se on menossa testaukseen, kun testaus seuraavan kerran järjestetään.

Homekoirat

Riesu

BH RTK2 Nicudofaris Blitz
Hollannin paimenkoira, uros 
S. 17.10.2017
Riesu on tehokas ja totinen työskentelijä. Kun se tekee töitä se keskittyy tehtävään täysillä.

 

Demi

BH RTK2 Owelan Perfect Dream
Staffordshirenbullterrieri, naaras 
S. 27.03.2018
Demi on kaikkia ihmisiä rakastava ilopilleri. Sen iloista ja innokasta etsintää on mukava seurata.